Sluit venster

Attendeer een vriend op deze pagina:

Expertise

Voor Architecten

In de ontwerpfase is het belangrijk dat een rieten dak volgens de technische vereisten getekend wordt. Een in de praktijk voorkomende valkuil is bijvoorbeeld een ontwerp met een dakvlak onder de minimale hellingshoek. Dit is een klein detail met grote gevolgen voor de levensduur van een rieten dak. Architecten kunnen voor technische vragen over of probleemstellingen in verband met rieten daken, brandvertragers, bliksemafleiders en blussystemen terecht bij Rasenberg.

Voor Bouwbedrijven

Bouwbedrijven kunnen bij Rasenberg vrijblijvend een offerte aanvragen als zij een project hebben aangenomen met een nieuw rieten dak of een renovatie van een bestaand dak.. Rasenberg kan ook optreden als technisch adviseur over de technieken en materiaalkeuze van de diverse onderdelen van een rieten dak.

Bij (juridische) geschillen

Soms hebben diverse partijen behoefte aan een onafhankelijk en betrouwbaar deskundige. Rasenberg kan zijn expertise van rieten daken aanwenden om een nieuw of bestaand rieten dak te inspecteren. De bevindingen worden dan vastgelegd in een deskundigenrapport. Partijen kunnen hiervoor een bepaalde vraagstelling formuleren en Rasenberg voorleggen.